➤ Norge, Drammen

Pris på sparkling og maling

Malerfirma BT Byggservice i Drammen område

Det er en fin måte å endre utseendet på hjemmet ditt ved å male vegger og tak. Men før maling må du forberede overflaten først.

Å endre interiøret er spennende, men det er ofte vanskelig å anslå hvor tid- og ressurskrevende et slikt prosjekt vil være.

Byggservice AS har mange års erfaring innen renovering og oppussing av bolig, inkludert sparkling og maling av vegger og tak. Gjennom årene har spesialistene våre utviklet en tilnærming til effektiv utføring av slikt arbeid og tatt hensyn til alle tekniske aspekter.

Et viktig trinn før maling er forberedelse, nemlig prosessen med å forberede overflaten. Utseendet på den malte overflaten vil i stor grad avhenge av hvor godt overflaten ble forberedt.

Sparkling av vegger før maling krever spesiell oppmerksomhet, siden under et lag med maling, i motsetning til tapet, vil selv små feil være synlige. Det er nettopp på grunn av den større nøyaktigheten at prisen for sparkling av vegger for maling er høyere enn tilsvarende pris for sparkling av vegger for tapetsering.

Pris på sparkling og maling (Prisliste se nede)

Det finnes tre hovedfaktorer som påvirker prisen på sparkling av vegger.

Opprinnelig overflatekvalitet.

Det er ganske åpenbart at jo mindre feil det er i veggen, jo mindre arbeidskrevende vil prosjektet være. I tillegg, jo mindre arbeid, desto mindre byggematerialer vil brukes, noe som også påvirker kostnadene ved sparkling av vegger.

Byggematerialer og metoder for påføring av sparkel på veggen.

Den endelige kostnaden for sparkling per m2 avhenger også av materialene som brukes. Valget av disse byggematerialene bestemmes ofte av forholdene og kravene til den behandlede overflaten. For eksempel kan typen av sparkel avhenge av luftfuktigheten i rommet. I tillegg i noen tilfeller ett lag er nok, mens i andre er det nødvendig med tre. Derfor vil også bruken av tid og byggematerialer være annerledes.

Form og oppsett.

Kostnaden for helsparkling av vegger avhenger også av kompleksiteten til overflaten som skal behandles. Vanskelige overflater krever mer tid å jobbe med, og derfor kan buer, buede vegger, vanskelig tilgjengelige hjørner eller andre uvanlig formede overflater påvirke prisen.

Pris på innvendig malerarbeid (Prisliste se nede)

Prise for innvendig malerarbeid avhenger av ulike faktorer, for eksempel:

  • Type grunnmateriale
  • Flateareal
  • Temperatur og fuktighet
  • Kvaliteten på byggematerialer

Vanligvis foregår malearbeid i tre trinn:

  1. Grunning av overflaten. Etter grunning av vegger og tak er overflatene klare for neste trinn. Uten grunning kan det påførte sparkellaget falle av, og det kan oppstå synlige sprekker på vegger og tak etterhvert.
  2. Sparkling. På overflatene som har tørket etter grunning påføres sparkling i flere lag, etterfulgt av nøye sliping.
  3. Maling. Etter at alt forarbeidet er utført, overflatene er tørket, slipt, støv er fjernet, kan de males. Om nødvendig i flere lag. Hvert neste strøk påføres etter at det forrige har tørket.

Nedenfor finner du en veiledende oversikt over malerpriser per kvadratmeter.

Tjeneste Pris
Maling av veggpaneler / takpaneler Fra 200 kr / m2
Skjøtesparkling 3 lag; Pussing; Maling Fra 250 kr / m2
Helsparkling – 2 lag; Pussing; Maling Fra 250 kr / m2
Skjøtesparkling; Helsparkling av gips – 2 lag; Pussing; Maling Fra 280 kr / m2

Vennligst merk at prisene ikke gjelder for mindre oppgaver som sparkling og maling av enkelte rom eller kjøkken.

For å gi et konkret og bindende tilbud er det nødvendig med en befaring og prosjektbeskrivelse.

Ønsker du pristilbud på prosjektet ditt? Ta kontakt for befaring.

Totalrenovering bad

Flott utført arbeid og resultat. På avtalt tid, pris og kvalitet. Dokumentert i boligmappa.no

Lars Erik

Bjørnemyr, 16 mars 2023

Innvendig maling av nytt hus

Bra oppfølgning, lett å komme i kontakt med. Flott utførelse og god kvalitet på arbeidet, ryddige. Malte et helt hus for oss.

Anita

Drammen, 30. mars 2023

Totalrenovering av bad

Totalrenovert badet vårt. Utrolig dyktige folk som holder avtalen og leverer som de skal! Bruker veldig gjerne BT BYGGSERVICE igjen. Anbefaler sterkt!!

Stefan

Vestfossen, 22. august 2022

Sparkling og maling av hovedetasje

De gjorde sparkling og maling av hele vår hovedetasje. Veldig ordentlig, proft og effektivt. Ingen problemer og hyggelig service.

Audun

Drammen, 17. august 2022

Totalrenovering av bad

Jeg valgte BT Byggservice til å totalrenovere badet mitt.
De var lette å kommunisere med, de ulike yrkesgruppene kom når de skulle, jeg trengte aldri å pushe på noe. Endringer eller forslag jeg hadde underveis gikk i orden uten problemer. Om det oppsto noe, så ble det ordnet opp i med én gang og helt knirkefritt. Effektive og hyggelige ansatte.
Jeg er kjempefornøyd med sluttresultatet, og er derfor i prosessen med å ansette de til å pusse opp kjøkkenet samt avstive bjelkelaget i hele resten av overetasjen og legge nytt gulv.
Kan anbefales på det sterkeste.

Tone

Drammen, 9. juni 2022

Mikrosement på bad

Brukte BT Byggservice til å legge mikrosement på badet, i tillegg ordnet de med rørlegger for oppsett av nytt inventar. Resultatet ble fantastisk bra, og de har overholdt alle deler av avtalen vi inngikk. De var alltid tilgjengelig for spørsmål, løste det som oppsto underveis og har vært utrolig dyktige og service innstilte. Kan absolutt anbefale dem videre.

Joachim

Nesoddtangen, 2. mai 2022

Maling Power Drammen

Valgte BT Byggservice for å male kjøkkenavdelingen på Power Drammen. Malerne var raske og effektive – med god kvalitet!😊 Veldig fornøyd med arbeidet, anbefales!

Teija

Drammen, 10. februar 2022

Legge mikrosement

Terningkast 6. Lagt mikrosement og fliser på bad+ litt snekkerarbeid med bytte av dører. Profesjonelle og pålitelige folk med konkurransedyktige priser. Avtaler er holdt til punkt og prikke. Alltid tilgjengelige for dialog gjennom SMS eller Mitt anbud- portalen.

Thor

Gullaug, 13. juni 2021

Flislegging av bad

Disse karene er kjempeflinke! Hos oss flisela de et bad imponerende pent. Rydig gjennom hele prosessen. Bruker de svært gjerne igjen.

Frode

Horten, 27. juli 2021

Sparkle/pusse og male tak og vegger

Kom til avtalt tid, veldig bra resultat. Alt til avtalt pris og fleksible hva angår oppmøtetid. Veldig bra kommunikasjon, svarer tidlig og sent.

Harald

Holmestrand, 8. juli 2021

Legge mikrosement på 2 bad (gulv og vegger)

Svært tilfreds på alle måter med jobben de gjorde. Vi har allerede avtalt nye oppdrag 🙂

Hallvard

Nesøya, 21. juni 2021

Støping og flislegging av bad

Jobben er utført fantastisk bra!! De var hyggelige, løsningsorienterte og raske!! Kjempe fornøyd!!

Katharina

Lommedalen, 7. juli 2021