➤ Norge, Drammen

Oppussing av boligen

Skal du renovere eller pusse opp boligen?

BT Byggservice har lang erfaring med oppussing og renovering av hus, leiligheter og rom. Vi tilbyr tjenester som sparkling og maling av vegger og tak, bytte ut gamle tapetene, rette skjeve vegger, tette hull og skader. Alle reparasjoner utføres ved bruk av nyeste og mest moderne applikasjonsteknologier og tekniker.

Hva koster å pusse opp boligen?

For å kunne estimere prisen er det først viktig å vite om det er overflateoppussing eller totaloppussing (totalrenovering), dersom disse to prosjekter er veldig forskjellige, og prisen kan være veldig forskjellig.

Overflateoppusing eller enkel oppussing er et mye mindre og derfor mye billigere prosjekt. Det kan inkludere følgende oppdrag:

Sparkle og male vegger og tak

Legge flis-på-flis på baderommet

Slippe gulv

Tapetsering

Utbedring av parkett

Sparkling av veggen
Oppusset baderom

Totaloppussing (totalrenovering) er et mye mer omfattende og krevende prosjekt som ofte innebærer tekniske installasjoner fra flere fagområder. Det kan være:

Riving av vegger og tak

Endringer med romløsning

Betong arbeid

Alt med rør, elektro og ventilasjon

Totalrenovering av bad

Skifte vinduer, dører, lister osv.

Nytt kjøkken

Nytt gulv

To menn som sparkler og maler vegger
En man som legger fliser på gulvet

Overflateoppussing for leilighet, hus eller rom kan koste rundt 4000 kr per kvadratmeter i snittet og totalrenovering koster ca 13.000 kr per kvadratmeter i gjennomsnitt. Her regnes alle kostnader som er knyttet til prosjektet inkludert materialer, arbeid, verktøy osv.

Dette er en veldig grov tilnærming til prisfastsettelse og er kun ment for å gi en pekepinn på ca hvor mye prosjektet vil koste, da det er så mange faktorer som påvirker prisen.

For å gi et konkret og bindende pristilbud er det nødvendig med en befaring og prosjektbeskrivelse.

Ønsker du pristilbud på prosjektet ditt? Ta kontakt for å få et uforpliktet pristilbud og gratis befaring.

Hva sier kundene om oss

Flislegging Senterkirken Eiker

5 stjerner

"Takk for en veldig bra jobb i Senterkirken Eiker. Vi er veldig fornøyde med resultatet. Det har også vært veldig lett og behagelig å samarbeide med dere. Anbefaler dere til alle jeg kjenner."

Gunnar, Drammen, 23. juni. 2021

Legge parkett, sparkle og male vegger i stue

"Jobben er utført med høy kvalitet. Strøkent, ennå bedre enn forventet.
Kommunikasjonen har vært upåklagelig, svart opp raskt og greit. Ekstra arbeid som ble bestilt underveis fikk vi også utført, til avtalt timespris. Er utrolig godt fornøyd med absolutt alt, og anbefaler BT Byggeservice til andre. Topp score!"

Gro, Tranby 27. juni. 2021

Flislegging av utvendig inngangsparti

"Raske til å svare, tok befaring og leverte meget bra. God pris og ikke minst kvaliteten på arbeidet. Kan anbefale de på det varmeste."

Lennarth, Drammen, 24. sep. 2020

Murarbeid

"Dette var et knallbra selskap å få til å gjøre jobben. De gjorde egentlig en murer jobb, men jeg var så fornøyd med arbeidet at jeg også lot dem ta inngangspartiet. De informerte om priser, tillegg etc på forhånd så det ikke ble noen overraskelser. Men først og fremst så var det veldig gode, nøyaktige, ryddige og pålitelige håndverkere. Full score hos meg, og bruker dem gjerne igjen."

Jan, Lier, 4. okt. 2020