➤ Norge, Drammen

Oppussing av bolig

Skal du renovere eller pusse opp bolig?

BT Byggservice har lang erfaring med oppussing og renovering av hus, leiligheter og rom. Vi tilbyr tjenester som sparkling og maling av vegger og tak, bytte ut gamle tapetene, rette skjeve vegger, tette hull og skader. Alle reparasjoner utføres ved bruk av nyeste og mest moderne applikasjonsteknologier og tekniker.

Hva koster det å pusse opp bolig?

For å kunne estimere prisen er det først viktig å vite om det er overflateoppussing eller totaloppussing (totalrenovering), dersom disse to prosjekter er veldig forskjellige, og prisen kan være veldig forskjellig.

Oppusing eller enkel overflateoppussing er et mye mindre og derfor mye billigere prosjekt. Det kan inkludere følgende oppdrag:

Sparkle og male vegger og tak

Legge flis-på-flis på baderommet

Slippe gulv

Tapetsering

Utbedring av parkett

Sparkling av veggen
Oppusset baderom

Totaloppussing (totalrenovering) er et mye mer omfattende og krevende prosjekt som ofte innebærer tekniske installasjoner fra flere fagområder. Det kan være:

Riving av vegger og tak

Endringer med romløsning

Betong arbeid

Alt med rør, elektro og ventilasjon

Totalrenovering av bad

Skifte vinduer, dører, lister osv.

Nytt kjøkken

Nytt gulv

To menn som sparkler og maler vegger
En man som legger fliser på gulvet

Overflateoppussing for leilighet, hus eller rom kan koste rundt 4000 kr per kvadratmeter i snittet og totalrenovering koster ca 13.000 kr per kvadratmeter i gjennomsnitt. Her regnes alle kostnader som er knyttet til prosjektet inkludert materialer, arbeid, verktøy osv.

Dette er en veldig grov tilnærming til prisfastsettelse og er kun ment for å gi en pekepinn på ca hvor mye prosjektet vil koste, da det er så mange faktorer som påvirker prisen.

For å gi et konkret og bindende pristilbud er det nødvendig med en befaring og prosjektbeskrivelse.

Ønsker du pristilbud på prosjektet ditt? Ta kontakt for å få et uforpliktet pristilbud og befaring.

Hva sier kundene om oss

Totalrenovering bad

Flott utført arbeid og resultat. På avtalt tid, pris og kvalitet. Dokumentert i boligmappa.no

Lars Erik

Bjørnemyr, 16 mars 2023

Innvendig maling av nytt hus

Bra oppfølgning, lett å komme i kontakt med. Flott utførelse og god kvalitet på arbeidet, ryddige. Malte et helt hus for oss.

Anita

Drammen, 30. mars 2023

Totalrenovering av bad

Totalrenovert badet vårt. Utrolig dyktige folk som holder avtalen og leverer som de skal! Bruker veldig gjerne BT BYGGSERVICE igjen. Anbefaler sterkt!!

Stefan

Vestfossen, 22. august 2022

Sparkling og maling av hovedetasje

De gjorde sparkling og maling av hele vår hovedetasje. Veldig ordentlig, proft og effektivt. Ingen problemer og hyggelig service.

Audun

Drammen, 17. august 2022

Totalrenovering av bad

Jeg valgte BT Byggservice til å totalrenovere badet mitt.
De var lette å kommunisere med, de ulike yrkesgruppene kom når de skulle, jeg trengte aldri å pushe på noe. Endringer eller forslag jeg hadde underveis gikk i orden uten problemer. Om det oppsto noe, så ble det ordnet opp i med én gang og helt knirkefritt. Effektive og hyggelige ansatte.
Jeg er kjempefornøyd med sluttresultatet, og er derfor i prosessen med å ansette de til å pusse opp kjøkkenet samt avstive bjelkelaget i hele resten av overetasjen og legge nytt gulv.
Kan anbefales på det sterkeste.

Tone

Drammen, 9. juni 2022

Mikrosement på bad

Brukte BT Byggservice til å legge mikrosement på badet, i tillegg ordnet de med rørlegger for oppsett av nytt inventar. Resultatet ble fantastisk bra, og de har overholdt alle deler av avtalen vi inngikk. De var alltid tilgjengelig for spørsmål, løste det som oppsto underveis og har vært utrolig dyktige og service innstilte. Kan absolutt anbefale dem videre.

Joachim

Nesoddtangen, 2. mai 2022

Maling Power Drammen

Valgte BT Byggservice for å male kjøkkenavdelingen på Power Drammen. Malerne var raske og effektive – med god kvalitet!😊 Veldig fornøyd med arbeidet, anbefales!

Teija

Drammen, 10. februar 2022

Legge mikrosement

Terningkast 6. Lagt mikrosement og fliser på bad+ litt snekkerarbeid med bytte av dører. Profesjonelle og pålitelige folk med konkurransedyktige priser. Avtaler er holdt til punkt og prikke. Alltid tilgjengelige for dialog gjennom SMS eller Mitt anbud- portalen.

Thor

Gullaug, 13. juni 2021

Flislegging av bad

Disse karene er kjempeflinke! Hos oss flisela de et bad imponerende pent. Rydig gjennom hele prosessen. Bruker de svært gjerne igjen.

Frode

Horten, 27. juli 2021

Sparkle/pusse og male tak og vegger

Kom til avtalt tid, veldig bra resultat. Alt til avtalt pris og fleksible hva angår oppmøtetid. Veldig bra kommunikasjon, svarer tidlig og sent.

Harald

Holmestrand, 8. juli 2021

Legge mikrosement på 2 bad (gulv og vegger)

Svært tilfreds på alle måter med jobben de gjorde. Vi har allerede avtalt nye oppdrag 🙂

Hallvard

Nesøya, 21. juni 2021

Støping og flislegging av bad

Jobben er utført fantastisk bra!! De var hyggelige, løsningsorienterte og raske!! Kjempe fornøyd!!

Katharina

Lommedalen, 7. juli 2021